Van jongs af aan

Van jongs af aan was ik gefascineerd door taal en wat je er mee kunt. Studeren voor docent Nederlands was dan ook een logische keuze. Het docentschap groeide uit in werk als trainer, met name voor kunstenaars – ik hielp ze communiceren, gaf ze taal, argumentatie. In de periode dat ik dat deed groeide mijn liefde voor dit soort werk. Toch wilde ik meer na een aantal jaren. Ik was op zoek naar mijn ‘beginsel’. Het gevoel wat in mijn kindertijd met taal natuurlijk aanwezig was, was weggeraakt.

Als de leerling er klaar voor is, verschijnt de leraar. Zo begon ik aan de vijfjarige studie Psychosynthese. Ik leerde wat echt contact maken is, zowel met mezelf als met de ander. Ik begon te kijken voorbij het zogenaamde goed en fout, zo hoort het en zo hoort het niet. Ik leerde kijken onder de oppervlakte van wat er gaande is.

Opleiding tot EFT-Relatietherapeut

Tijdens de vervolgopleidingen bij het Centre for Genderpsychology in Londen breidde ik mijn kennis en kunde verder uit op het gebied van relaties, gender en seksualiteit. Ook de opleiding Emotionally Focused Therapy (EFT) is een waardevolle aanvulling gebleken voor mijn werk als relatietherapeut. Inmiddels ben ik al weer heel wat jaren werkzaam als relatietherapeut in de praktijk. Het werk is nog steeds even boeiend.

Contact opnemen – Aan de slag met je relatie

Wil je meer weten over (EFT)Relatietherapie, wil je advies in jullie situatie, of meer weten over ons? Bel vrijblijvend met de praktijkassistent van EFT-Relatietherapie Den Haag op telefoonnummer: 070-2210068. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Je mag ons ook een bericht sturen, je krijgt snel antwoord.